SUBMARINA - tilaisuuden tullen... SUBMARINA - tilaisuuden tullen...

 

KOKKIKURSSI A'LA ANTTI VAHTERA

Kokkikurssi on erilainen ja mieleenpainuva tapa järjestää yhteistä tekemistä työporukan, asiakkaiden tai pienen juhlaseurueen kesken. Kurssin aikana valmistetaan maistuva menu ja nautitaan se sopivien juomien kera.

Makumatkan teema ja sisältö on teidän päätettävissänne. Menu Eurooppalaiseen tai Skandinaaviseen tapaan. Maistuvia kala- ja äyriäisruokia, riistaherkkuja, upeita jälkiruokia, monipuolisia kasvisruokia unohtamatta. Ideoiden lista on loputon. Kokki Antti Vahtera suunnittelee menun kanssanne ja toimii oppaananne makuelämysten valmistamisessa.

Antti Vahtera on tunnettu keittiömestari, joka on esiintynyt paljon tv:n ruokaohjelmissa ja tehnyt upean uran ravintoloissa. Vahtera on myös suosittu kouluttaja.

Kurssit järjestetään Submarinan upeissa ja hyvinvarustelluissa keittiötiloissa.

Tuo sinäkin porukkasi makumatkalle Submarinaan mestarikokki Antti Vahteran hoiviin!

(Kurssille sopii kerralla 8-20 hlöä.)

Tiedustelut ja varaukset Submarinan kautta >>